Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς. Σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου εξηγούμε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε από τους χρήστες μας και πώς τα χρησιμοποιούμε. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους όρους πριν δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτόν τον ιστότοπο. Όσοι είναι άνω των 16 ετών μπορούν να εγγραφούν στην κοινότητα του ιστότοπου https://www.etheryogaayurveda.com ως χρήστες χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση των γονέων ή κηδεμόνων τους.

Στην περίπτωση ανηλίκων κάτω των 16 ετών, απαιτείται η συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα συλλέγονται δεδομένα που σχετίζονται με την επαγγελματική, οικονομική κατάσταση ή το απόρρητο των άλλων μελών της οικογένειας από τον ανήλικο, χωρίς τη συγκατάθεσή τους. 

Εάν είστε κάτω των 16 ετών και έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο χωρίς να ενημερώσετε τους γονείς σας, δεν πρέπει να εγγραφείτε ως χρήστης .

Σε αυτόν τον ιστότοπο, προσέχουμε και σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Ως χρήστης πρέπει να γνωρίζετε ότι τα δικαιώματά σας είναι εγγυημένα: 

  • Δεν ζητάμε ποτέ προσωπικά στοιχεία, εκτός εάν είναι πραγματικά απαραίτητο να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε. 
  • Δεν κοινοποιούμε ποτέ προσωπικά στοιχεία των χρηστών μας σε κανέναν, εκτός κι αν είναι απαραίτητη η συμμόρφωση με το νόμο ή σε περίπτωση που έχουμε τη ρητή εξουσιοδότησή σας. 
  • Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα για άλλο σκοπό από αυτόν που εκφράζεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η Πολιτική Απορρήτου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις απαιτήσεις νομοθετικής ή αυτορρύθμισης, επομένως οι χρήστες καλούνται να την επισκέπτονται περιοδικά. Θα ισχύει σε περίπτωση που οι χρήστες αποφασίσουν να συμπληρώσουν οποιαδήποτε μορφή οποιασδήποτε από τις φόρμες επαφής τους όπου συλλέγονται προσωπικά δεδομένα.

Η Etherya έχει προσαρμόσει αυτόν τον ιστότοπο στις απαιτήσεις του κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, σχετικά με την προστασία των φυσικών προσώπων (RGPD), οργανικός νόμος 3/2018, της 5ης Δεκεμβρίου, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και εγγύηση ψηφιακών δικαιωμάτων (LOPDGDD), καθώς και με το Νόμο 34/2002, της 11ης Ιουλίου, σχετικά με τις Υπηρεσίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (LSSICE ή LSSI). 

Υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων 

  • Ταυτότητα των υπευθύνων: Σοφία Βαρδάκη και Ειρήνη Ζέρβα
  •  Εμπορική ονομασία: Etherya 
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@etheryogaayurveda.com 
  • Δραστηριότητα: Διάδοση του Ayurveda και της Yoga μέσω διαφορετικών μέσων: μαθήματα, ομιλίες, μαθήματα κ.λπ 

Για τους σκοπούς των διατάξεων του προαναφερθέντος Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, τα προσωπικά δεδομένα που μας στέλνετε μέσω των διαδικτυακών εντύπων θα λαμβάνουν την επεξεργασία δεδομένων της «κοινότητας συνδρομητών Ιστού». 

Για την επεξεργασία δεδομένων των χρηστών μας, εφαρμόζουμε όλα τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας που ορίζονται στην ισχύουσα νομοθεσία. 

Αρχές που θα εφαρμόσουμε στα προσωπικά σας στοιχεία 

Κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα εφαρμόσουμε τις ακόλουθες αρχές που συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού προστασίας δεδομένων: 

  • Αρχή της νομιμότητας, της πίστης και της διαφάνειας: Απαιτούμε πάντα τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς που θα αναφέρθηκαν προηγουμένως με απόλυτη διαφάνεια. 
  • Αρχή ελαχιστοποίησης δεδομένων: Ζητούνται μόνο απολύτως απαραίτητα δεδομένα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους απαιτούνται. Τα ελάχιστα δυνατά. 
  • Αρχή του περιορισμού της περιόδου διατήρησης: τα δεδομένα θα διατηρούνται για διάστημα όχι μεγαλύτερο από ό, τι είναι αναγκαίο για τους σκοπούς της επεξεργασίας, ανάλογα με το σκοπό. 
  • Αρχή ακεραιότητας και εμπιστευτικότητας: Τα δεδομένα σας θα αντιμετωπίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η κατάλληλη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και να εξασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή την ακατάλληλη χρήση των δεδομένων των χρηστών μας από τρίτα μέρη. 

 

Πώς αποκτήσαμε τα δεδομένα σας; 

Τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία στην Etherya προέρχονται από: 

  • Φόρμα Επικοινωνίας 
  • Φόρμα εγγραφής στην κοινότητα
  • Φόρμα εγγραφής 


Ποια είναι τα δικαιώματά σας όταν μας παρέχετε τα δεδομένα σας; 

Οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να λάβει επιβεβαίωση σχετικά με το εάν η Etherya αντιμετωπίζει προσωπικά δεδομένα που μας αφορούν ή όχι. 

Τα ενδιαφερόμενα άτομα έχουν το δικαίωμα να: 

  • Ζητήσουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με τον ενδιαφερόμενο 
  • Ζητήσουν διόρθωση ή διαγραφή 
  • Ζητήσουν τον περιορισμό της επεξεργασίας τους 
  • Αντιταχθούν στην επεξεργασία 

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα, καθώς και να ζητούν τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων ή, όπου απαιτείται, να ζητήσουν τη διαγραφή τους όταν, μεταξύ άλλων λόγων, τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να ζητήσουν τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων τους, οπότε θα τα διατηρήσουμε μόνο για την άσκηση ή υπεράσπιση αξιώσεων. 

Σε ορισμένες περιστάσεις και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή τους, τα ενδιαφερόμενα άτομα  μπορούν να αντιταχθούν στην επεξεργασία των δεδομένων τους. Η Etherya θα σταματήσει την επεξεργασία των δεδομένων, εκτός από επιτακτικούς νόμιμους λόγους ή την άσκηση ή υπεράσπιση πιθανών αξιώσεων. Ως ενδιαφερόμενοι, έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν, ότι μας έχετε παράσχει και σε μια δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη μορφή, και να τα διαβιβάζετε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων όταν: 

-Η επεξεργασία  βασίζεται στη συγκατάθεση 

-Τα δεδομένα έχουν παρασχεθεί από τον ενδιαφερόμενο 

-Η επεξεργασία  πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένα μέσα 

Τα ενδιαφερόμενα άτομα  θα έχουν επίσης το δικαίωμα αποτελεσματικής δικαστικής προστασίας και να υποβάλουν αξίωση στην αρχή ελέγχου, στην περίπτωση αυτή, στον Ισπανικό Οργανισμό Προστασίας Δεδομένων, εάν θεωρούν ότι η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που τους αφορά παραβιάζει τον Κανονισμό. 

Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα; 

Όταν ένας χρήστης συνδέεται σε αυτόν τον ιστότοπο, για παράδειγμα για να σχολιάσει ένα άρθρο, να στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κάτοχο ή να εγγραφεί στην Κοινότητα, παρέχει προσωπικά στοιχεία για τα οποία είναι υπεύθυνη η Etherya. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, όπως τη διεύθυνση IP, το όνομα, τη φυσική διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και άλλες πληροφορίες. Παρέχοντας αυτές τις πληροφορίες, ο χρήστης δίνει τη συγκατάθεσή του για τη συλλογή, τη χρήση, τη διαχείριση και την αποθήκευσή τους από το https://etheryogaayurveda.com, μόνο όπως περιγράφεται στη νομική ειδοποίηση και στην παρούσα Πολιτική απορρήτου. 

Στην Etherya υπάρχουν διαφορετικά συστήματα συλλογής προσωπικών πληροφοριών και αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες που παρέχονται από τα ενδιαφερόμενα άτομα με τον ακόλουθο σκοπό για κάθε σύστημα σύλληψης (φόρμες): 

  • Φόρμα επικοινωνίας: Ζητούμε τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: Όνομα και Επώνυμο, Email για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των χρηστών του https://etheryogaayurveda.com. Για παράδειγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα για να απαντήσουμε στο αίτημά σας και να απαντήσουμε σε απορίες, παράπονα, σχόλια ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον Ιστότοπο, τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Ιστότοπου, την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ερωτήσεις σχετικά με τα νομικά κείμενα που περιλαμβάνονται στον Ιστότοπο, καθώς και τυχόν άλλα ερωτήματα που μπορεί να έχετε. Σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα που μας παρέχετε θα βρίσκονται στους διακομιστές των:
    • Hetzner (Πάροχος Etherya), βρίσκεται εντός της ΕΕ. 
  • Φόρμα εγγραφής στην κοινότητα: Σε αυτήν την περίπτωση, ζητάμε τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: Όνομα, Email. Σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα που μας παρέχετε θα βρίσκονται στους διακομιστές των:
    • Hetzner (Πάροχος Etherya), βρίσκεται εντός της ΕΕ. 
  • Φόρμα εγγραφής: Σε αυτήν την περίπτωση, ζητάμε τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: Όνομα, Email, Τηλέφωνο, για τη σωστή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων. Σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα που μας παρέχετε θα βρίσκονται στους διακομιστές των:
    • Hetzner (Πάροχος Etherya), βρίσκεται εντός της ΕΕ. 

 

Υπάρχουν άλλοι σκοποί για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα: 

  • Για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με τους όρους χρήσης και την ισχύουσα νομοθεσία. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ανάπτυξη εργαλείων και αλγορίθμων που βοηθούν αυτόν τον ιστότοπο να εγγυηθεί την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει. 
  • Για υποστήριξη και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται από αυτόν τον ιστότοπο. 
  •  Συλλέγονται επίσης άλλα μη αναγνωρίσιμα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω ορισμένων cookie που λαμβάνονται στον υπολογιστή του χρήστη κατά την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, τα οποία περιγράφονται λεπτομερώς στην πολιτική cookie. 
  • Για τη διαχείριση κοινωνικών δικτύων. Η Etherya μπορεί να έχει παρουσία στα κοινωνικά μέσα. Η επεξεργασία των δεδομένων που πραγματοποιούνται από τα άτομα που γίνονται ακόλουθοι στα κοινωνικά δίκτυα των επίσημων σελίδων του https://www.etheryogaayurveda.com, θα διέπεται από αυτήν την ενότητα. Όπως και οι όροι χρήσης, οι πολιτικές απορρήτου και οι κανονισμοί πρόσβασης που ανήκουν στο κοινωνικό δίκτυο που είναι κατάλληλοι σε κάθε περίπτωση και έχουν γίνει αποδεκτοί από τον χρήστη. Τα δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία με σκοπό τη σωστή διαχείριση της παρουσίας στο κοινωνικό δίκτυο, ενημερώνοντας για τις δραστηριότητες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Etherya. Όπως και για οποιονδήποτε άλλο σκοπό που επιτρέπουν οι κανονισμοί των κοινωνικών δικτύων. Σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προφίλ των ακολούθων στα κοινωνικά δίκτυα για την αποστολή διαφημίσεων ξεχωριστά. 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του γενικού ευρωπαϊκού κανονισμού προστασίας δεδομένων (RGPD) 2016/679, η Σοφία Βαρδάκη και η Ειρήνη Ζέρβα (Etherya) θα είναι υπεύθυνες για την επεξεργασία δεδομένων που αντιστοιχούν σε χρήστες του διαδικτύου και συνδρομητές. 

Η Etherya δεν πωλεί, ενοικιάζει ή μεταφέρει προσωπικά δεδομένα που μπορούν να ταυτοποιήσουν τον χρήστη, ούτε θα το πράξει στο μέλλον, σε τρίτους χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να πραγματοποιηθεί συνεργασία με άλλους επαγγελματίες, σε αυτές τις περιπτώσεις, απαιτείται συναίνεση από χρήστες που ενημερώνουν σχετικά με την ταυτότητα του συνεργάτη και τον σκοπό της συνεργασίας. Θα γίνεται πάντα με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας. Μπορούμε να επιλέξουμε και να δημοσιεύσουμε μαρτυρίες πελατών στις Υπηρεσίες μας, οι οποίες ενδέχεται να περιέχουν προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία, όπως το όνομά σας ή / και την πόλη, την πολιτεία ή τη χώρα στην οποία ζείτε. Λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας πριν δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε μαρτυρία με το όνομά σας. Εάν δημοσιευτεί τέτοιο περιεχόμενο, θα είναι διαθέσιμο σε άλλους χρήστες των Υπηρεσιών. Εάν θέλετε να καταργήσουμε ή να διαγράψουμε το όνομα ή την μαρτυρία σας από τον ιστότοπό μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση https://www.etheryogaayurveda.com, μέσω της φόρμας επικοινωνίας. 

Μπορούμε να δημοσιεύσουμε κριτικές χρηστών στον ιστότοπό μας που ενδέχεται να περιέχουν προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία, όπως το όνομά σας ή / και την πόλη, την πολιτεία ή τη χώρα στην οποία ζείτε. Υποβάλλοντας την κριτική σας, μας δίνετε άδεια να το δημοσιεύσουμε στους Ιστότοπους ή τις Υπηρεσίες μας. Εάν δημοσιεύσετε τέτοιο περιεχόμενο, θα είναι διαθέσιμο σε άλλους χρήστες των Ιστότοπων ή των Υπηρεσιών. Η ανάρτησή σας μπορεί επίσης να δημοσιοποιηθεί και δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τη χρήση τέτοιων πληροφοριών με τρόπο που ενδέχεται να παραβιάζει αυτήν την Πολιτική ή το νόμο. Εάν θέλετε να καταργήσουμε το όνομά σας ή την κριτική σας από τους Ιστότοπους ή τις Υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση https://www.etheryogaayurveda.com μέσω της φόρμας επικοινωνίας. 

Νομιμοποίηση για την επεξεργασία των δεδομένων σας 

Η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας είναι: συγκατάθεση. Για να επικοινωνήσετε ή να κάνετε σχόλια σε αυτόν τον ιστότοπο, απαιτείται συγκατάθεση με αυτήν την πολιτική απορρήτου. 

Κατηγορία δεδομένων 

Οι κατηγορίες των δεδομένων που επεξεργάζονται είναι δεδομένα ταυτοποιημένα.

Ειδικά προστατευόμενες κατηγορίες δεδομένων δεν επεξεργάζονται. 

Πόσο καιρό θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας; 

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται διατηρούνται: 

Μέχρι να ζητηθεί η διαγραφή τους από τον ενδιαφερόμενο 

Σε ποιους παραλήπτες θα κοινοποιηθούν τα δεδομένα σας; 

Πολλά εργαλεία που χρησιμοποιούμε για τη διαχείριση των δεδομένων σας προσλαμβάνονται από τρίτους. 

Για την παροχή υπηρεσιών που είναι απολύτως απαραίτητες για την ανάπτυξη της δραστηριότητας, https://www.etheryogaayurveda.com, κοινοποιεί δεδομένα με τους ακόλουθους παρόχους υπό τους αντίστοιχους όρους απορρήτου τους.

 Όλα τα βοηθητικά προγράμματα που προσφέρονται από τρίτα μέρη είναι απολύτως απαραίτητα για την ανάπτυξη των υπηρεσιών μας και έχουν επιλεγεί σύμφωνα με τα δικαιώματα που διατηρούμε σε αυτόν τον ιστότοπο. 

Οι ακόλουθες εταιρείες θα έχουν πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση των λειτουργιών τους ως επεξεργαστών, αλλά δεν θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για άλλους σκοπούς. Επιπλέον, πρέπει να διαχειρίζονται προσωπικά στοιχεία σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων. 

Google Analytics: μια υπηρεσία web analytics, που παρέχεται από την Google, Inc., μια εταιρεία Delaware με κύρια έδρα στη διεύθυνση 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Καλιφόρνια), CA 94043, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ( «Google»). Το Google Analytics χρησιμοποιεί “cookies”, τα οποία είναι αρχεία κειμένου που βρίσκονται στον υπολογιστή σας, για να βοηθήσει το https://etheryogaayurveda.com να αναλύσει τη χρήση των χρηστών του ιστότοπου. Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από το cookie σχετικά με τη χρήση του https://etheryogaayurveda.com (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας) θα διαβιβάζονται και θα κατατεθούν απευθείας από την Google σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Hosting: Hetzner Finland Oy, με έδρα τη Φινλανδία. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: https://www.hetzner.com (Hetzner Finland Oy). Η Hetzner Finland Oy χειρίζεται τα δεδομένα προκειμένου να εκτελέσει τις υπηρεσίες φιλοξενίας της στη Σόφια Βαρδάκη και την Ειρήνη Ζέρβα. 

Πλατφόρμα Ιστού: Το WordPress Foundation, με έδρα τις ΗΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: https://wordpress.org (The WordPress Foundation). The WordPress Foundation επεξεργάζεται τα δεδομένα προκειμένου να παρέχει τις υπηρεσίες πλατφόρμας ιστού προς την Etherya. 

Επικοινωνία συνομιλίας: WhatsApp Ireland Limited, με έδρα την ΕΕ. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: https://www.whatsapp.com (WhatsApp Ireland Limited). Η WhatsApp Ireland Limited επεξεργάζεται τα δεδομένα προκειμένου να πραγματοποιήσει τις υπηρεσίες επικοινωνίας συνομιλίας. 

Πλοήγηση 

Κατά την περιήγηση στο https://www.etheryogaayurveda.com, ενδέχεται να συλλέγονται μη αναγνωρίσιμα δεδομένα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν, διευθύνσεις IP, γεωγραφική τοποθεσία (περίπου), ένα αρχείο για το πώς χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες και οι ιστότοποι και άλλα δεδομένα που δεν μπορούν να χρησιμοποιείται για την αναγνώριση του χρήστη. Μεταξύ των μη αναγνωρίσιμων δεδομένων είναι επίσης εκείνα που σχετίζονται με τις συνήθειες περιήγησής σας μέσω υπηρεσιών τρίτων. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τις ακόλουθες υπηρεσίες ανάλυσης τρίτων:

  • Google analytics
  • Facebook Pixel

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να αναλύσουμε τις τάσεις, να διαχειριστούμε τον ιστότοπο, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών γύρω από τον ιστότοπο και να συλλέγουμε δημογραφικές πληροφορίες σχετικά με τη βάση χρηστών μας στο σύνολό της. 

Απόρρητο και ασφάλεια των δεδομένων 

Το https://www.etheryogaayurveda.com δεσμεύεται να χρησιμοποιεί και να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, σέβοντας την εμπιστευτικότητά τους και να τα χρησιμοποιεί σύμφωνα με τον σκοπό τους, καθώς και να συμμορφώνεται με την υποχρέωσή τους να αποθηκεύουν και να προσαρμόζουν όλα τα μέτρα που πρέπει να αποφεύγονται αλλοίωση, απώλεια, επεξεργασία ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυόντων κανονισμών προστασίας δεδομένων. 

Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει πιστοποιητικό SSL. Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο ασφαλείας που κάνει τα δεδομένα σας να ταξιδεύουν με ολοκληρωμένο και ασφαλή τρόπο, δηλαδή, η μετάδοση δεδομένων μεταξύ ενός διακομιστή και ενός χρήστη ιστού, και στα σχόλια, είναι πλήρως κρυπτογραφημένη ή κρυπτογραφημένη. 

Το https://www.etheryogaayurveda.com δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη διαπερατότητα του Διαδικτύου και ως εκ τούτου την παραβίαση των δεδομένων μέσω δόλιας πρόσβασης σε αυτά από τρίτους. 

Ακρίβεια και ειλικρίνεια των δεδομένων 

Ως χρήστες, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ακρίβεια και την ορθότητα των δεδομένων που στέλνετε στη διεύθυνση https://www.etheryogaayurveda.com, απαλλάσσοντας τη Σοφία Βαρδάκη και την Ειρήνη Ζέρβα (Etherya) από οποιαδήποτε ευθύνη ως προς αυτό. 

Οι χρήστες εγγυώνται και είναι, σε κάθε περίπτωση, υπεύθυνοι για την ακρίβεια, την εγκυρότητα και την αυθεντικότητα των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται και δεσμεύονται να τα διατηρούν δεόντως ενημερωμένα. Ο χρήστης συμφωνεί να παρέχει πλήρεις και σωστές πληροφορίες στη φόρμα επικοινωνίας ή συνδρομής. 

Ανακλησιμότητα 

Η συγκατάθεση που παρέχεται, τόσο για τη μεταχείριση όσο και για τη διαβίβαση των δεδομένων των ενδιαφερόμενων μερών, μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή, κοινοποιώντας τα στη Σοφία Βαρδάκη/ Ειρήνη Ζέρβα (Etherya) με τους όρους που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική για την άσκηση των δικαιωμάτων. Η ανάκληση σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αναδρομική. 

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου 

Η Σοφία Βαρδάκη/ Ειρήνη Ζέρβα διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν αυτή την πολιτική για να την προσαρμόσουν στη νέα νομοθεσία ή τη νομολογία, καθώς και στις βιομηχανικές πρακτικές. 

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η Σοφία Βαρδάκη/ Ειρήνη Ζέρβα θα ανακοινώσουν σε αυτή τη σελίδα τις αλλαγές που εισήχθησαν με λογική αναμονή για την εφαρμογή τους

Εμπορικά email 

Σύμφωνα με το LSSICE, το https://www.etheryogaayurveda.com δεν εκτελεί πρακτικές SPAM, επομένως δεν αποστέλλει εμπορικά email που δεν έχουν προηγουμένως ζητηθεί ή εγκριθεί από τον χρήστη. Κατά συνέπεια, σε κάθε μία από τις φόρμες στον Ιστότοπο, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δώσει τη ρητή συγκατάθεσή του να λάβει το ενημερωτικό δελτίο, ανεξάρτητα από τις εμπορικές πληροφορίες που ζητούνται περιστασιακά. 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 34/2002 για τις Υπηρεσίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου, το https://www.etheryogaayurveda.com δεσμεύεται να μην αποστέλλει ανακοινώσεις εμπορικού χαρακτήρα χωρίς να τις αναγνωρίζει σωστά

Απορίες ή ερωτήματα σχετικά με αυτήν την πολιτική ή τα δικαιώματά σας 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την πολιτική ή εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο καταφέραμε να διαχειριστούμε τυχόν προσωπικά στοιχεία που μας έχετε παράσχει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση: info@etheryogaayurveda.com 

Το έγγραφο αναθεωρήθηκε 04-27-2021.