Αγιουρβεδικές Θεραπείες

Αγιουρβεδικές Θεραπείες

Τί σου προσφέρουν οι Αγιουρβεδικές θεραπείες;

Οι Αγιουρβεδικές θεραπείες βοηθούν στις ανισορροπίες του σώματος και του πνεύματος.

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου, τη βαθύτερη φύση του ή την τρέχουσα ανισορροπία του, εφαρμόζονται διαφορετικοί τύποι μασάζ για τη θεραπεία μιας εκδηλωμένης ανισορροπίας και την αποκατάσταση της υγείας ή απλώς για τη διατήρησή της.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί προηγουμένως μια σύντομη συνέντευξη, ώστε να επιλεχθεί η κατάλληλη θεραπεία για το προφίλ του καθενός.

Θεραπευτικά μασάζ

Abhyanga - Μασάζ Σώματος

Αποτελείται από την εφαρμογή χλιαρού ελαίου σε όλο το σώμα. Το είδος του λαδιού και η πίεση εξαρτώνται από τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Χαλαρώνει πνεύμα και σώμα, ενυδατώνει τις αρθρώσεις, μειώνει τους μυϊκούς πόνους, αποβάλλει τις τοξίνες, βοηθά σε περιπτώσεις άγχους, αϋπνίας και εξάντλησης.

Siroabhyanga - Μασάζ Κεφαλής

Μασάζ κεφαλής, προσώπου, λαιμού και ώμων με φυτικά αγιουρβεδικά έλαια. Χαλαρώνει το μυαλό, δυναμώνει το τριχωτό της κεφαλής, βελτιώνει τη συγκέντρωση, βοηθά σε περιπτώσεις αϋπνίας, υπερβολικού στρες, παράλυσης του προσώπου, πονοκεφάλους, δυσκαμψίας του αυχένα, τριχόπτωσης και γκρίζα μαλλιά.

Udvartana - Μασάζ τόνωσης & απολέπισης

Ένα ειδικό μασάζ σε όλο το σώμα, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από αγιουρβεδικά βότανα σε σκόνη. Συμβάλλει στην αποβολή του τοπικού πάχους και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Βελτιώνει την κυκλοφορία και την εμφάνιση του δέρματος και προάγει την αποβολή των τοξινών.

Katibasti - Τοπικό Μασάζ Πλάτης

Εφαρμογή φαρμακευτικού λαδιού τοπικά στην περιοχή της πλάτης. Χρησιμοποιείται ένα δαχτυλίδι από αλεύρι, έτσι ώστε το λάδι να παραμείνει μέσα σ’ αυτό. Ολοκληρώνεται με μασάζ πλάτης. Βοηθά σε περιπτώσεις οσφυαλγίας, οσφυϊκής σκολίωσης, δισκοκήλης και οσφυϊκής οστεοαρθρίτιδας.

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας

Εάν θέλεις να λαμβάνεις όλα τα νέα σχετικά με τις δραστηριότητές μας και τα δώρα ευεξίας μας, γίνε μέλος της κοινότητάς μας!